Slimmer werken wordt OrganizeFlow

Als je vaker op mijn website bent geweest dan zie je misschien een aantal veranderingen. De teksten op de homepage zijn veranderd, voorheen stond er bovenaan ‘Slimmer werken, leren en opleiden’ en nu staat er weer dezelfde ondertitel als toen ik begon eind 2013: ‘Onderwijskundig advies, ontwerp en ontwikkeling’. Terug bij af? Nee hoor 🙂

Ik heb het weer terug gezet omdat ik heb besloten om me op deze site volledig te blijven richten op leren en opleiden en het onderdeel ‘Slimmer werken’ te verplaatsen naar mijn nieuwe site OrganizeFlow.


Natuurlijk hoort bij zo’n nieuwe site ook een mooi cadeau, een gratis minicursus:

Voorpagina nieuwe site OrganizeFlow

Als je je inschrijft voor de gratis minicursus, krijg je voortaan ook automatisch mijn tips, tools en strategieën over slimmer werken, timemanagement en productiviteit.


Ik zie overigens nog steeds duidelijke verbanden tussen slimmer werken, leren en opleiden, maar momenteel werkt het voor mij niet om dit allemaal via één site aan te bieden. Ook de naam DidactAdvies werkt daarin niet echt mee. Toch wil ik die naam gewoon behouden, want voor mijn werk als onderwijskundig ontwerper werkt deze prima.

En doordat ik vastliep met de combinatie die ik had gemaakt tussen productiviteit, leren en opleiden, wist ik ook niet meer welke blogs ik moest schrijven, waardoor het dus lange tijd stil is gebleven. Want: Wat moest het dan wel worden, en vooral HOE?

Dat was een interessante zoektocht, maar niet zo heel productief dus. Daar kon geen todo-lijstje tegenaan, want iedere keer als ik weer een plan had gemaakt dan lukte het niet om dat ook zo uit te voeren. Het was zeg maar lang zoeken naar de echte ‘eerstvolgende actie’ die ik te doen had. Inmiddels is er weer helderheid. 🙂

Blogs over slimmer werken

Waar ik nog een oplossing voor moet vinden zijn de blogs die ik heb geschreven over slimmer werken. Voorlopig staan ze nog op deze site, en zodra ik ze verplaats wordt de link op deze site automatisch doorverwezen naar de nieuwe locatie. Je kunt ze dus altijd terugvinden. Soms misschien zelfs in een verbeterde versie!

De oude blogs zul je echter niet meer direct vinden op de blogpagina (ik heb ze dus een beetje ‘verstopt’), maar als je zoekt op de categorie ‘Slimmer werken‘ of op woorden zoals takenlijstacties, Evernoteinbox zero, et cetera komen ze wel naar voren. Mocht je een blog toch niet terug kunnen vinden, neem dan even contact op, dan stuur ik je de link.